Dializa peritoneala continua ambulatorie (DPCA)

Toate  sistemele noastre DPCA sunt bazate pe tehnologia stay•safe ceea ce însemnă că sunt echipate cu sistemul PIN şi DISC. În cele ce urmează vom prezenta caracteristicile cheie ale produselor pentru dializă peritoneală: 


Sistemul stay safe

Inima sistemului stay•safe este aşa-numitul DISC, un comutator central de control care gestionează toţi paşii de tratament folosind tehnologia PIN-ului pentru deconectare în condiţii de maximă securitate. Erorile de operare sunt, în esenţă, eliminate. Nu sunt necesare pense şi conuri de siguranţă. Noua generaţie a sistemului stay•safe DPCA este fabricată din Biofine, un material dezvoltat de Fresenius Medical Care. Biofine este ecologic şi fără plastifianţi, cum ar fi DEHP.

Tehnologia DISC-ului: fără pense - doar roteşte!
poza 44
Cu un comutator simplu de comandă care gestionează toţi paşii de tratament, pacienţii nu-şi vor face niciodată griji că pensează linia care nu trebuie, că nu ştiu momentul în care se află în succesiunea manevrelor sau că se expun la infecţii când se deconectează. Ghidarea pentru efectuarea schimbului asigură o complianţă crescută a pacientului iar instruirea lui este mult simplificată.

Tehnologia PIN-ului: Deconectare în condiţii de siguranţă
poza 47
Sistemul nostru patentat de deconectare automată combinat cu dezinfectarea încorporată în sistem conferă o siguranţă unică pacienţilor dumneavoastră.
Sistemul PIN  inchide automat extensia de cateter înainte de deconectare şi, astfel, limitează riscul de infecţie. Acesta este disponibil pentru DPCA, DPA şi pentru sistemele pediatrice.

Biofine
poza 23
Biofine este rezultatul programului de cercetare al Fresenius Medical Care. Acesta este ecologic şi fără plastifianţi, cum ar fi DEHP, astfel, un material ideal pentru a fi utilizat cu DPCA şi cu sistemele de DPA. 

 

 

 

 

 

 

Serviciitop