Resurse Umane

Cand spunem Fresenius, vorbim despre liderul mondial in tratamentul renal, vorbim de traditie, incredere, grija. Suntem o companie centenara cu 41 de site-uri de productie in intreaga lume, cu peste 114.000 de angajati, iar de produsele noastre beneficiaza pacienti din peste 150 de tari. Avem 3790 de centre de dializa proprii in care tratam peste 322.000 de pacienti cu insuficienta renala cronica. Una din doua masini de dializa din lume este produsa de Fresenius Medical Care.

Dincolo de continente, tari, popoare, aceste date vorbesc de fapt despre oameni, despre pacienti si colegi, despre grija si profesionalism, despre entuziasm si dedicare. Vorbesc despre o companie in care oamenii impartasesc aceleasi valori.

Dorim ca tu, viitorul nostru coleg, sa ai o atitudine pozitiva, dinamism, sa fii pregatit sa iti asumi responsabilitati si sa te adaptezi usor la noile cerinte. Sa fii deschis si onest, sa-ti folosesti cunostintele si experienta pentru a contribui la imbunatatirea calitatii vietii pacientilor.

Incurajam colaborarea, pretuim efortul personal si performanta, iti oferim conditii de munca optime, un mediu competitiv dar motivant si sigur, precum si toate mijloacele necesare pentru a reusi. Ne angajam sa te sprijinim in dezvoltarea personala si profesionala pentru un lung si de succes parteneriat impreuna. Vom face toate eforturile de a-ti oferi cele mai bune directii de dezvoltare si de a te tine informat in legatura cu cele mai recente descoperiri din domeniul  tratamentului renal.

Ne fixam obiectivele cu ambitie si precizie - este singurul mod in care le putem atinge. De aceea nu suntem doar lider mondial in tratamentul renal si servicii de dializa ci si liderul national. In Romania avem peste 1600 de colegi care se dedica furnizarii celor mai bune servicii  pacientilor din clinicile noastre.

Veniti alaturi de noi sa faceti parte dintr-o echipa de succes!

Asteptam cu nerabdare sa te cunoastem.

 

Monica Orha

Director Resurse Umane

 

 

Resurse umane

Serviciitop