Centre Private de Dializa NephroCare


 

 

Tratamentul insuficientei renale cronice prin dializa nu presupune numai existenta unor masini si consumabile performante, ci și a unui centru de dializa cu standarde ridicate de igiena si de calitate a actului medical, a unei echipe de medici bine pregatiti și a unei logistici corespunzatoare. Toate acestea pentru ca viata pacientului dializat sa fie aproape normala.

Infintata in februarie 2003, Fresenius NephroCare Romania SRL reuneste sub aceasta denumire clinicile private Fresenius Medical Care Romania, care ofera sercivii de dializa cu aparatura si la standardele Fresenius Medical Care Deutschland GmbH.

Instrumentele de management precum Balanced Scorecard, sistemul informatic medical Fresenius - EuCliD (cea mai mare baza de date medicale din lume in domeniul dializei), NephroCare Excellence Program, sistemul ISO 9001 - auditat de catre un auditor specializat in clinici de dializa precum si titlul GDP (Good Dialysis Practice) sunt componente esentiale ce asigura un tratament prin dializa la cele mai inalte standarde mondiale.

În prezent, în România, sunt deschise 36 de centre private de dializă Fresenius in care sunt tratati aproximativ 6000 de pacienti. Pentru informatii suplimentare va rugam sa accesati:

http://www.nephrocare.ro/


    Contact


    Servicii    top