Aniversăm īn luna mai 10 ani de la īnființarea primelor centre private Fresenius NephroCare Romānia

Anul 2005 a fost un moment de cotitura pentru destinul atator oameni care atunci erau simpli subiecti ai listelor de asteptare, iar astazi sunt pacienti ai centrelor private de dializa. Sarbatorim in aceasta luna 10 ani de la punerea in practica a proiectului pilot de privatizare a dializei in Romania si de la infiintarea primelor doua centre private Fresenius NephroCare, la Bucuresti si Iasi.

Am inceput cu doua centre de dializa, 570 de pacienti si 160 de angajati, iar astazi operam cu succes 34 de centre, dotate cu echipamente de ultima generatie. In conditii moderne si sigure de lucru, cei 1600 de angajati ofera celor peste 5000 de pacienti servicii medicale  la cele mai inalte standarde. Ne mandrim ca centrele Fresenius au cel mai scazut indice standardizat de mortalitate , ceea ce oglindeste grija si calitatea inalta a serviciilor medicale pe care le oferim pacientilor nostri.

Felicitam astazi in egala masura centrele din Alba si Cluj, care in 2005 au participat la proiectul pilot de privatizare sub egida altei companii si care ulterior s-au alaturat retelei Fresenius.  Felicitari intregii echipe Fresenius NephroCare, felicitari tuturor celor care lucreaza in centrele retelei noastre si tuturor centrelor care la randul lor isi aniverseaza inceperea activitatii in luna mai.

Sunt convins ca impreuna putem sa ducem visul mai departe si sa ne mentinem  standardele de calitate  si pozitia de lider in dializa.

Va multumesc si va doresc mult succes in continuare!

Dr. Alexandru Ciolan

Servicii