Tehnologia fluidelor

 

 

 

 

  

Fresenius Medical Care oferă o gamă completă de sisteme de tratare a apei prin metoda osmozei inverse, sisteme concepute pentru a satisface nevoile de utilizare facilă, de puritate microbiologică, siguranţă tehnică şi funcţionare economică. Produsele noastre de tratare a apei sunt o componentă cheie a gamei de produse Fresenius Medical Care. 

Pentru informaţii suplimentare despre unul din următoarele produse, vă rugăm să faceţi clic pe link-ul respectiv: 


Echipamente de purificare a apei
AquaUNO
AquaWTU

AquaB 


Echipamente principale de producere şi distribuire a soluţiilor concentrate
CDS 08
Granumix

AquaUNO

AquaUNO este un dispozitiv de purificare a apei prin osmoză inversă, mobil, pentru un singur pacient, fiind proiectat să funcţioneze cu o gamă variată de maşini de hemodializă, cum ar fi aparatul de dializă 4008 şi sistemul de terapie 5008. Este deosebit de bine adaptat pentru pacienţii care fac dializa în unităţile de Terapie Intensivă. Pentru utilizarea AquaUNO este disponibilă o gamă largă de accesorii, inclusiv căruciorului AquaPorter pentru transport uşor.

AquaUNO îndeplineşte cerinţele actuale de “operare prietenoasă”, standardul de puritate microbiologică, siguranţă tehnică şi funcţionare economică.


Aqua Uno


Avantajele AquaUNO: 


› Panou de comandă uşor de utilizat
› Silenţios
› Linie de recirculare a permeatului
Testare automată a componentelor de siguranţă la pornirea dispozitivului
› Cicluri automate de clătire, curăţare şi dezinfecţie
› Recuperarea permeatului şi a concentratului în exces

AquaWTU 

 

Aqua WTU

 

AquaWTU (unitate de tratare a apei) este un sistem complet de tratare a apei prin osmoză inversă, incluzând pre-tratarea, osmoza inversă şi distribuţia. Pre-tratarea cuprinde un filtru de particule de10 μm, dedurizare controlata volumetric în uz / aşteptare, lampă cu raze ultraviolete şi filtru impregnat cu carbon, de 5 μm. Dacă se solicită, un pre-filtru opţional, suplimentar, poate fi montat în partea din spate a unităţii. 

Unitatea este disponibilă in doua dimensiuni 125 l / h şi 250 l / h. Designul său versatil înseamnă că poate funcţiona ca o unitate de alimentare directă cu apă tratată a maşinilor de dializă, printr-un inel circulant principal sau ca modul de stocare a permeatului pentru a funcţiona cu echipamente cum ar fi aparatul Genius – un alt produs Fresenius Medical Care.

Avantajele AquaWTU:

› Sistem de tratare a apei compact, portabil
› Panou de comandă uşor de utilizat
› Dezinfecţia chimică este semiautomat, volumetric controlată, pentru o funcţionare corectă şi în condiţii de siguranţă
› Pornire şi oprire programabilă automat, cu funcţie de autospălare 
› Comanda cu microprocesor
› Dispozitiv online de economisire a apei

AquaB

 

Aqua B

 

Gama de unităţi centrale de osmoză inversă s-a dezvoltat datorită experienţei noastre anterioare în producerea de dispozitive de tratare a apei precum AquaWTU. Această unitate oferită la preţuri competitive are multe din caracteristicile regăsite la dispozitive mult mai scumpe. Linia de produse are 8 unităţi de operare între 250 l/h şi 2000 l / h şi toate pot fi folosite fie ca unităţi de alimentare directă cu apă tratată a maşinilor de dializă, fie ca rezervor de stocare a apei purificate.

Avantajele AquaB:

› Panou de comandă uşor de utilizat
› Dezinfecţia chimică este semiautomat, volumetric controlată, pentru o funcţionare corectă şi în condiţii de siguranţă
› Pornire şi oprire programabilă automat, cu funcţie de autospălare
› Comanda cu microprocesor
› Puncte aseptice de recoltare de probe, situate pe traseul permeatului, la nivelul dispozitivului de economisire a apei
› Dispozitiv online de economisire a apei

 

Echipamente principale de productie şi distributie a soluţiilor concentrate

CDS 08 

 

 

 

CDS 08 se află în centrul unui sistem modern şi economic de livrare centralizată a concentratului. Unitatea controlată de un microprocesor oferă distribuirea economică şi precisă a concentratului, prin intermediul unei bucle de distribuţie. Punerea în circulaţie a concentratului(telor) pentru dializă începe de la rezevorul(oarele) de stocare al(e) concentratului. Când maşina de dializă este conectată la un astfel de dispozitiv de livrare centralizată, aceasta va consuma volumul necesar de concentrat. Surplusul de concentrat este preluat de bucla de distribuţie evitând risipa.

 

 

  
 

CSD08


Avantajele de CDS 08:

› Filtre de ultrafiltrare ce asigură protecţie împotriva pătrunderii de particule, bacterii, endotoxine şi aer în bucla de distribuţie.
› 
Buclă de distribuţie recirculantă pentru un control îmbunătăţit al calităţii
› Avertizare şi schimbare automată a rezervorului din care se face distribuirea concentratului, în momentul golirii celui aflat în uz
› Minimalizarea pierderilor, scurgerilor, manevrelor de manipulare, depozitarii containerelor goale.

 


Granumix

Granumix este o unitate proiectată pentru dizolvarea concentratului uscat (Granudial), utilizând apă tratată prin osmoză inversă. Unitatea oferă o metodă rapidă, uşoară şi economică pentru producerea în regim propriu a concentratului lichid.

 

 

 

 

Granumix


Avantajele Granumix:

› Economic
 ›Uşor de utilizat
› Costuri de intreţinere reduse
› Poate fi utilizat ca parte a unui sistem de distribuţie centralizată a concentratului


Pentru toate produsele noastre este disponibilă o gamă variată de opţiuni pentru un plus de siguranţă şi încredere, de ex telecomandă / alarmă pentru detectarea scurgerilor, sisteme online de monitorizare a durităţii apei etc. De asemenea, avem propriile noastre echipe de proiectare şi de instalare, astfel încât să putem discuta de proiectarea, livrarea, instalarea si service-ul sistemului dvs. de tratare a apei precum şi de distribuirea centralizată a concentratului.

 

  

Serviciitop